Over ons

Wij zijn gedreven om de (brand)veiligheid in iedere situatie te waarborgen, we zoeken altijd naar een passende oplossing waarbij veiligheid voorop staat!

Over De Groot Brandwachten

Ons verhaal

De Groot Brandwachten werd in 2009 opgericht door Roland De Groot. In 2019 vervoegde Hilko Oosting hem, die nu het bedrijf leidt. Al sinds dag één staat De Groot Brandwachten voor de beste Rijksgediplomeerde brandwachten in de branche. Brandwachten die een stevige opleiding hebben genoten en beslissingen kunnen maken onder druk. Die de veiligheid voorop zetten. 


We krijgen ontzettend veel interessante opdrachten binnen van onze werkgevers en groeien als kool. En daarom hebben we jou nodig. We zoeken altijd Rijksgediplomeerde Brandwachten om onze De Groot Brandwachten-familie te vervoegen. Van werken in de industrie tot de brandveiligheid garanderen op een televisieset, onze opdrachten zijn gevarieerd. En die kun jij makkelijk zelf kiezen met onze app. 

Neem contact met ons op! We leren je graag kennen. 

Dit is waar we voorstaan

Wij streven altijd naar vertrouwen en een glasheldere communicatie. 

Zelf kiezen van korte of langdurige opdrachten

Goed Betaald

Transparant & Open bedrijfscultuur

Werk voor betrouwbare opdrachtgevers

Je kunt een zorginstelling niet evacueren bij werkzaamheden aan een brandmeldinstallatie. We blenden in op de achtergrond en zorgen ervoor dat alles 100% veilig is terwijl de BMI uit staat.

In de industrie wordt er vaak met brandgevaarlijke materialen gewerkt. Wij zijn er om te zorgen dat alles veilig blijft.

Lassen, snijden, slijpen … en werken in besloten ruimtes zijn vaak voorkomende werkzaamheden in de staalindustrie. Als brandwachten zijn we opgeleid om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd.

Bij evenementen zijn er vaak eetstanden die werken met gas, soms is er vuurwerk … en er zijn vooral veel mensen. De veiligheid is dus super belangrijk!

Bij films/tv wordt de BMI vaak uitgezet om shots niet te verpesten en/of omdat er rook wordt gebruikt. Wij staan dan in voor de veiligheid.

Bij beurzen en grote feesten wordt de BMI soms uitgezet als er eetstandjes zijn. Brandwachten ter plaatse garanderen de veiligheid van de gasten.

Wat statische gegevens over onze werkzaamheden

De Groot Brandwachten is de nummer 1 specialist in brandveiligheid. Wij zijn altijd 24/7 bereik en zorgen dat we binnen 2 uur aanwezig zijn op locatie in heel Nederland.

nieuwe opdrachtgever
+50%
geplande uren
+60%
beoordeling van opdrachtgevers
9.4

WERKEN ALS BRANDWACHT

Wij zijn altijd op zoek naar Brandwachten, Mangatwacht etc.

Werken in een leuke organisatie die snel uitbetaalt? Dat kan! Bekijk hier al onze vacatures

Liever direct iemand spreken?

Soms is direct telefonisch contact nu eenmaal fijner. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.