Word lid van ons team

Kom je bij het team van De Groot Brandwachten? Dan kies je zelf voor welke opdrachten je aan de slag gaat. We hebben allerlei verschillende opdrachten in uiteenlopende sectoren: van de industrie- tot aan de filmsector. We hebben opdrachten door heel Nederland. Jij bepaalt dus of je dichtbij huis of juist liever wat verder weg wilt werken, handig toch?


De Groot Brandwachten heeft een open cultuur. Dit houdt in dat je als lid van het team veel verantwoordelijkheid hebt en we luisteren naar je mening als het gaat om zaken binnen de organisatie. Je kunt altijd alles aan iedereen vragen, want dát vinden we belangrijk binnen De Groot Brandwachten.


Zelf kiezen van korte of langdurige opdrachten

Goed Betaald

Transparant & Open bedrijfscultuur

Doorgroei mogelijkheden

Ontmoet een paar brandwachten uit ons team

De Groot Brandwachten zorgt voor zorgvuldige en snelle afhandeling van mijn facturen

Henk Mulder

Rijksgediplomeerd Brandwacht

Bij De Groot Brandwachten hebben ze uitdagende klussen

Rien Pieters

Rijksgediplomeerd Brandwacht

Geen ruis op de lijn door een heldere communicatie via de planningsapp

Danny Kool

Rijksgediplomeerd Brandwacht

Over De Groot Brandwachten Ons verhaal

In 2009 is De Groot Brandwachten opgericht door Roland de Groot. In 2019 heeft Hilko Oosting zich bij de organisatie gevoegd. Sinds juli 2022 heeft Hilko het stokje overgenomen van Roland en is hij de huidige eigenaar van De Groot Brandwachten. 


Tegenwoordig is De Groot Brandwachten al meer dan 10 jaar dé naam als het gaat om het leveren van ervaren Rijksgediplomeerde Brandwachten. We leveren in elke branche de beste Rijksgediplomeerde Brandwachten, die een goede opleiding hebben genoten en in alle sectoren inzetbaar zijn. 


Als bedrijf staan we niet stil en blijven we steeds meer groeien. We halen de ene mooie opdracht na de ander binnen. Van het bieden van brandveiligheid op de grootste festivals tot het dragen van verantwoordelijkheid tijdens gevaarlijke werkzaamheden, we pakken alles aan. Om deze opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren, hebben we jou nodig als Rijksgediplomeerd Brandwacht. Je plant jezelf in op afwisselende en uitdagende opdrachten wanneer je aan de slag gaat bij De Groot Brandwachten.


Neem contact met ons op, we leren je graag kennen!

Solliciteer direct!

Heb je je cv met je opleidingen, diploma’s en trainingen bij de hand? Solliciteer dan direct. We horen graag waar jij in specialiseert en welke werkervaring je hebt. Dan nemen we binnen 2 werkdagen contact met je op!

Contactgegevens

Telefoonnummer
078 - 645 2257

Vervolgstappen

Solliciteer in slechts 3 stappen
1
Stuur ons jouw CV
2
Kennismakingsgesprek
3
Direct van start!